free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

11-04-2020

Voorthuizen

Braderie

Voorthuizen Straalt

10,00-17,00

120

€70

€15

Stroomaansluiting voor foodkramen €10 per aansluiting (max 3000 watt).

De markt vind plaats in het centrum van Voorthuizen. Er is plaats voor 120 kramen en plaatsen.

Voorthuizen Straalt is de opening van het toeristenseizoen. Elk jaar komen er in de zomermaanden ongeveer 35000 toeristen en vakantiegangers naar de vele vakantieparken, campings, recreatieparken, hotels en pensions die liggen in de omgeving van Voorthuizen.

Er vinden deze dag vele activiteiten plaats zoals een braderie, ondernemersmarkt, veel muziek,kinderattracties, veel reclame enz.

Elk jaar is deze dag, dus ook de braderie, druk bezocht. In 2019 hadden we veel regen en kou dus we hopen voor 2020 op een zonnige dag met mooie temperaturen.

Wij plaatsen een gevarieerde braderie met veel branche's dus wij doen zeker aan branche bescherming wat niet inhoud overal een artikel van maar maar wel zeer veel variatie.

Bijvoorbeeld van dameskleding plaatsen wij ongeveer 6 kramen dus dat houd in 3 standhouders telefoonacc, 2 standhouders kinderkleding, 2 standhouders herenkleding, 2 standhouders enz.

Alle food is toegestaan maar ook daar variëren we in en u mag niet meer gebruiken dan ongeveer 3000 watt aan stroom.

Ook enkele kinderattracties zijn welkom zoals een bungee, trampoline, kleine zweefmolen, eendjevissen, suikerspin, popcorn, enz.

Hobbykramen zijn welkom maar betalen wel de normale kraam of grondplaats prijs. Wij trekken een lijn en ook voor standwerkers is plaats.

E-mailen
Bellen
Info