free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

11-07-2020

Dodewaard

Braderie tijdens het

Oldtimerevenement

10.00-16.00

55

€45

€8

Deze braderie vindt plaats op de Edisonring-Bonegraafseweg. Er wordt een bescheiden bedrag aan entree gevraagd voor het oldtimerfestival, waar de braderie een onderdeel van is, van €2,00 pp, kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Een kraam kost €45 incl btw een grondplaats €8 per mtr. Verkoopt u oldtimer gerelateerde artikelen dan kost een kraam €30,00 incl btw  en een grondplaats €4 per mtr.

Dit Oldtimerfestival is nu voor het zesde jaar en groeit uit tot een jaarlijks evenement waar de gehele omgeving weer naar uitkijkt.

Ook komen er steeds meer oldtimers, tracktoren, amerikaanse voertuigen, bromfietsen, militaire voertuigen, brandweerwagens, vrachtwagens, enz.

Ook staat er een podium met de gehele dag  muziek  met terras en horeca met daaromheen een foodplein.

Er is plaats voor 55 kramen en plaatsen wij vragen nog gedeeltelijk foodwagens waaronder loempia, aardappelspiraal, churros, poffertjes. Andere food is al aanwezig.

Ook aan de kinderen wordt gedacht; er staan verschillende gratis kinderattracties waaronder een Bungee trampoline.

Wij plaatsen op deze braderie veel variatie aan artikelen van dameskleding mogen er twee staan van de rest overal 1 standhouder van  wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Er wordt veel reclame gemaakt via borden, kranten, posters, raambiljetten, flyers.

E-mailen
Bellen
Info