free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

13-05-2021

Veenendaal

Hemelvaartsmartkt

Patrimoniumlaan

10.00-17.00

100

€85

(2 voor €150)

€17,50

Stroom voor food max 3500 watt €15 per aansluiting.

Stroom voor nonfood  max 1000 watt kost €10 per aansluiting.


Elke tiende inschrijving die wordt toegewezen krijgt een gratis plaats of kraam dus nr 10, nr 20, nr 30, enz.  Dit is een speciale eenmalige aktie alleen voor deze markt.

Elk jaar is deze markt zeer druk bezocht. Wij maken ook zeer veel reclame  via flyers, raambiljetten, posters, borden, kranten, enz.

Er is ook plaats voor verschillende foodkramen alleen geen gebakken vis en friet en snacks. Wel voor hamburger en braadworst, paling- en zalmroker, kipproducten, loempia's, churros, poffertjes, aardappelspiraal, sate's en beenham, enz.

Wij plaatsen een aggregaat en verschillende stroomkasten die in principe bedoeld zijn voor de foodplaatsen.

Auto's en karretjes kunnen maar op een paar plaatsen achter of bij de kraam dus als u dat aangeeft proberen wij er rekening mee te houden.

De meeste winkels zijn ook open maar niet allemaal. Dit is  wel een gewilde markt onder zowel standhouders als bezoekers. Hier loopt het ouderwets over de koppen  in normale omstandigheden.

Ook komt de Ballonnenclown die gratis ballonnen uitdeelt aan de kinderen en komt er een dweilbandje of iets dergelijks dat over de markt heen struint.

De betaling hoeft pas op 30-4 bij ons binnen te zijn en wordt teruggestort in dien er nog Corona problemen zijn en deze markt geen doorgang mag vinden .E-mailen
Bellen
Info