free web stats

.

.

.

DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

14-07-2021

Yerseke

Zomerfair

Culifair

10.00-16.30

100

€75

€15

Foodplaats (max 6 mtr) €100 incl btw en stroomaansluiting max 3500 watt.

Er is plaats voor 75 a 100 kramen en plaatsen

Door  verschillende winkelstraatjes in het centrum van Yerseke met zijn vele gezellige terrasjes bij de restaurants.

Er komt een culifair wat inhoudt; verschillende leuk aangeklede foodstands met paling, zalm, kreeft, mosselen, oesters, vissalades, hamburgers, braadworst, beenham, Surinaams, Antilliaans, aardappelspiraal, poffertjes, churros, oliebollen, friet en snacks,  enz.

Op de Zomerfair is plaats voor veel variatie aan artikelen met kleding, lederwaren, speelgoed, bedtextiel, telefoonacc, schoenen, ijs, sieraden, enz en verder alles wat normaal op een Zomerfair staat.

Van Juli t/m September  vind er elke week de Mosselboulevard plaats met allerlei activiteiten met op 14 juli dus deze Zomer en Culifair.  De Mosselboulevard was in 2020 een groot succes in de zomermaanden.

De bedoeling is om een zeer aantrekkelijke Zomerfair en Culifair te plaatsen met food en nonfood met leuke aangeklede stands.

Deze Zomerfair en Culifair organiseren wij in opdracht van Stichting promotie Yerseke en ondernemersvereniging Yerseke. Er wordt veel aan reclame gedaan  met borden, posters, raambiljetten, flyers, kranten,  enz.

De Mosseldag Yerseke is helaas komen te vervallen maar daarvoor in de plaats komen er 3 leuke fairs die zeker een succes gaan worden.E-mailen
Bellen
Info