free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

15-05-2021

Yerseke

Jaarmarkt Culifair

10.00-16.30

100

€75

€15

Foodplaats (max 6 mtr) €100 incl btw en stroomaansluiting max 3500 watt.

Er is plaats voor 75 a 100 kramen en plaatsen.
 
Door verschillende winkelstraatjes in het centrum van Yerseke met zijn vele gezellige terrasjes. Bij de restaurants en op het Kerkplein  Ringrijden te Paard, wat altijd een trekpleister is tijdens deze jaarmarkt in het voorjaar.

Er komt een culifair wat inhoudt; verschillende leuk aangeklede foodstands met paling, zalm, kreeft, mosselen, oesters, vissalades, hamburgers, braadworst, beenham, Surinaams, Antilliaans, aardappelspiraal, poffertjes, churros, oliebollen-, friet en snacks,  enz.

Op de jaarmarkt is plaats voor veel variatie aan artikelen met kleding, lederwaren, speelgoed, bedtextiel, telefoonacc, schoenen, ijs, sieraden, enz. En verder alles wat normaal op een jaarmarkt staat.

De bedoeling is  om een zeer aantrekkelijke markt en Culifair te plaatsen met food en nonfood met leuke aangeklede stands.

Deze jaarmarkt en Culifair  organiseren wij in opdracht van Stichting promotie Yerseke en ondernemersvereniging Yerseke. Er wordt veel aan reclame gedaan  met borden, posters, raambiljetten, flyers, kranten, enz.

De Mosseldag Yerseke is helaas komen te vervallen maar daarvoor in de plaats komen er 3 leuke fairs  die zeker een succes gaan worden.

E-mailen
Bellen
Info