.

.

DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per 4 meter)*

17-08-2018

Yerseke

Yerseke by Night

18.00-23.00

95

waarvan 20 pagodetenten

€65

€65

(€17,50 / extra meter)

Vrijdag 17 augustus, Yerseke by Night op de kaaien van de vissershaven van Yerseke van 18.00 tot 23.00 uur.

Dit is een avondmarkt op de vrijdagavond vóór de Mosseldag. De Mosseldag zelf is op 18 augustus 2018.


Een kraam kost €65 en ook een grondplaats kost €65 per 4 meter. Elke meter meer  €17,50 per meter. Stroomaansluiting €10 per aansluiting.


Tijdens "Yerseke by Night" vinden plaats:


  • Culinaire Proeverijen
  • Live Cooking (live bereiden van seafoodproducten)
  • bezichtiging oude vrachtschepen
  • meevaren op gerestaureerde mosselboten, een snel wijdstrijdjacht of motorboot.
  • een verlichte bootschouw
  • een lampionnenoptocht en meer


Ook kunt u een pagodetent huren van 5 bij 5 meter, prijs op aanvraag.

De locatie is uniek; direkt aan de Oosterschelde, de Vissershaven en het Authentieke dorp.
 
Het evenement "Yerseke by Night" vindt dit jaar voor het eerst plaats en vloeit voort uit een bredere en meer interactieve opzet van de Mosseldag.
Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Mosseldag Yerseke. ANSJA Events exploiteert in hun opdracht de beschikbare plaatsen..
Aan de Ankerweg organisert Mosseldag Yerseke een Mossel & Seafood Experience met informatie over flora en fauna uit de Oosterschelde, alles over de teelt, productie en verwerking van de delicatessen uit de zee.
Yerseke by Night wordt georganiseerd in een maritieme, nautische en culinaire sfeer, met veel seafood en `watergerelateerde` producten zoals watersportartikelen, watertoerisme, (watersport)mode, enz.

Dus heeft u artikelen of foodproducten, warm of koud, die op deze markt passen, dan bent u van harte welkom!
Hetzelde geldt natuurlijk voor Seafoodproducten (zalm, forel, paling, mosselen, oesters, gebakken kibbeling, of andere gebakken vis, gerookte vis, haring, kreeft en andere lekkernijen uit de zee) dan bent u meer dan welkom.
Ook bereiders / verkopers van Spaanse paëlla, Indische, Chinese, Portugese of andere bekende buitenlandse Seafood, visschotels, saldaes, enz.zijn ook welkom.
Verkoopt u watersportartikelen zoals zeiljacks, zuidwesters, vishengels, visserijbenodigdheden, miniaturen van schepen en zeilboten, enz. ook dan bent u welkom.
Kortom; alles wat op het gebied van seafood, maritiem, nautisch en watersport(mode) is welkom.

Er is ook ruim plaats voor wat meer "algemene" artikelen. Schrijft u zich dus ook in voor kramen met meer gangbare braderie artikelen.
Het evenement vindt plaats aansluitend aan de kermis op de Bakenweg en Meerpaalweg. Er is plaats voor 20 pagodetenten en 75 kramen en plaatsen.
Er zal veel reclame worden gemaakt voor het nieuwe "Yerseke by Night" evenement, onder andere op de sites www.mosseldagyerseke.nl en www.proefyerseke.nl en de druk bezochte Facebook pagina's van beide sites.