free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

18-12-2021

Wageningen

Kerstmarkt in de

Bergstraat en

Hoogstraat

10.00-17.00

80-100

€75

€15Hobbykraam 2 mtr

met bovenzeil€45

niet

beschikbaar

Alle twee de dagen hangt er verlichting in de kramen maar wij zouden het wel waarderen als u de kraam ook versiert met kerstverlichting en kerstversiering.

Dus maakt u zelf kerstgerichte artikelen dat betekent dus veel variatie op uw kraam van enkele stuks dan valt u onder hobby voor een twee meter kraam.

Een hobbyist mag absoluut geen handel verkopen dus alleen zelfgemaakt en geen massale verkoop van artikelen op uw kraam.

Dus verkoopt u kerstgerichte  of winterartikelen of andere artikelen die passen bij een kerstmarkt dan is er zeker plaats voor u.

Er worden wel andere artikelen toegestaan  maar in beperkte mate. Verkoopt u brocante, kunst, sixties, oude ambacht, ibiza style zoals kleding, armbandjes, sieraden allemaal op kerst gericht dan zijn we ook op zoek naar u.

Ook winterjassen, hoofdbanden, truien, mutsen, handschoenen, laarzen,  jassen, kerstballen,  enz. is allemaal leuk voor deze kerstmarkt

Wageningen is een echte studentenstad dus veel jonge mensen die op deze dagen massaal naar de stad komen. Dus zeker een aanrader.

We maken veel reclame via borden, raambiljetten, flyers en kranten. Deze kerstmarkt bestaat al enkele jaren en is altijd een succes.

U mag apart per dag inschrijven maar natuurlijk ook voor 2 dagen.

E-mailen
Bellen
Info