free web stats

.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

18-04-2021

Bemmel

Voorjaarsbraderie
Bemmel in de Mode

11.00-17.00

100

€65

€12,50


Stroomaansluiting voor nonfood €10 per aansluiting (max 3000 watt).


Deze braderie staat in verschillende winkelstraten door het gezellige centrum van Bemmel. Het is een rond parkoers dus geen doodlopende punten.

Er is plaats voor 100 kramen en plaatsen en op het marktplein in het centrum is plaats voor verschillende kinderattracties en wat food producten voor kinderen zoals poffertjes, suikerspin, popcorn, Luikse wafels.

Ook in het centrum is op verschillende plaatsen ruimte voor foodplaatsen zoals friet en snacks, broodje hamburger en braadworst, palingroker, zalmroker, viswagen met gebakken vis zonder paling en zalm, churros, loempia's.

Deze braderie met modeshows is elk jaar een groot succes met veel publiek uit de gehele regio. Ook is er veel reclame en aandacht voor deze bijzondere zondag. Alle winkels zijn open en de meesten doen ook mee met een kraam voor de winkel.

In 2020 kon het helaas geen doorgang vinden door het Coronavirus maar wij hopen dat in 2021  Corona zo onder controle is dat alles gewoon doorgaat.

Mocht de markt toch door Corona worden afgelast dan word er indien u al betaald heeft de betaling teruggestort ook vervalt dan de factuur die u heeft ontvangen.

Ook hoeft u pas te betalen 18 dagen voor voor aanvang van de braderie, wij plaatsen veel variatie aan artikelen dus niet teveel van hetzelfde.

Er kan niet overal een auto achter de kraam omdat de braderie in het centrum plaatsvind maar er zijn wel sommige plaatsen dus als het aangeeft proberen wij daar rekening mee te houden .

E-mailen
Bellen
Info