free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

21-05-2020

Veenendaal

Hemelvaartsmarkt

Patrimoniumlaan

10.00-17.00

150

€75

€15

Stroomaansluiting €15 per aansluiting (max 3000 watt).

Elk jaar ongeveer 10.000 bezoekers, een zeer druk bezochte markt waar ook volgens de vaste standhouders goed wordt verkocht.

De markt vindt alleen plaats in de Patrimoniumlaan, een straat van 700 mtr lang.

De markt is elk jaar zeer gevarieerd met veel verschillende branches. Wij doen aan branchebescherming wat niet betekent overal een standhouder van.
De grootte van de markt bepaalt hoeveel standhouders er komen van een branche. Elk jaar zijn de standhouders op deze markt zeer tevreden en komen dan ook graag terug.

Ook maken wij veel reclame via borden, raambiljetten, flyers, kranten, winkeliers, facebook, buienradar, hollandsemarkten, hollandmarktland, enz.

Food is ook welkom alleen geen friet en snacks daar er een plaatselijke frietzaak is die zelf ook meedoet met leuke acties tijdens de Hemelvaartsmarkt.

Maar verkoopt u hamburgers, beenham, braadworst, loempia's, aardappelspiraal, churros, poffertjes, gebakken vis, ijs, palingroker, zalmroker of ander apart eten dan bent u welkom.

Wel plaatsen wij van elk foodartikel 1 standhouder. Wij hebben op deze markt 10 foodplaatsen in de vergunning dus vol is vol.

Er mogen op de Patrimoniumlaan geen auto's achter de kramen dus hou daar rekening mee als u inschrijft dat dit niet mogelijk is.

Wij zorgen verder voor muziek, kindervermaak, stroomvoorziening en heel veel reclame.

Er is plaats voor 5 kramen met boeken en platen, een kraam kost daarvoor €45 per kraam.

Ook is er plaats voor 10 rommelmarktkramen dus met zolderopruiming absoluut geen nieuwe spullen, een kraam kost daarvoor €25.

Hobbykramen betalen bij ons de normale kraamprijs van €75 dus het heeft geen zin om daar korting voor te vragen maar u bent zeker van harte welkom op deze markt.

Ook hebben wij plaats voor een tiental standwerkers die demonstreren met een artikel (max 4 mtr per standwerker).

E-mailen
Bellen
Info