free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

23-05-2020

Yerseke

Jaarmarkt

10.00-18.00

110

€65

€12,50

Een foodplaats kost €100 incl. stroomaansluiting (max. 6 mtr.).

Dit wordt een zeer leuke jaarmarkt met veel Zeeuwse folklore en  natuurlijk de Zeeuwse traditie; het ringsteken te paard op het kerkplein.

Deze jaarmarkt is altijd druk bezocht en heel gezellig. De kramen komen in bijna dezelfde straten als met de Mosseldag op 15 augustus.

Bij het museum komt een kunstcollectief, 5 kramen vol mooie kunst en op het terrein van de kerk komt een rommelmarkt die ten bate is van de kerk .

Verder komen er drie verschillende culinaire foodpleintjes met heerlijk eten en leuke terrasjes. Wij zorgen ook voor gezellige muziek.

Er komen ongeveer 12 verschillende foodstandjes. Wij denken ook aan een standje met oesters, mosselen, palingroker, zalmroker, kreeft. Dus heeft u een apart foodtentje dan bent u van harte welkom.

Er is plaats voor 110 kramen en plaatsen. De jaarmarkt wordt zeer gevarieerd opgezet dus niet teveel van hetzelfde alles is welkom van kleding, schoenen, speelgoed, enz.

Heeft u een kraam met echte Zeeuwse artikelen zoals babbelaars, sieraden, Zeeuwse kleding, bolussen, dan is er zeker ook plaats voor u.

Er wordt veel reclame gemaakt  via allerlei kanalen; kranten,flyers,posters, borden, enz.

Staat u op 23 mei op de jaarmarkt en u wilt ook graag op de braderie staan tijdens de welbekende Mosseldag op 15 augustus dan is er voor u in het Dorp of aan de havens altijd plaats voor u.

E-mailen
Bellen
Info