free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

27-11-2021

Yerseke

Winterfair

Culifair

10.00-16.30

100

€75

€15

Foodplaats (max 6 mtr) €100 incl btw en stroomaansluiting max 3500 watt.

Er is plaats voor 75 a 100 kramen en plaatsen

Door verschillende winkelstraatjes in het centrum van Yerseke met zijn vele gezellige overdekte terrasjes bij de restaurants.

Er komt een culifair wat inhoudt; verschillende leuk aangeklede foodstands met paling, zalm, kreeft, mosselen, oesters, vissalades, hamburgers, braadworst, beenham, Surinaams, Antilliaans, aardappelspiraal, poffertjes, churros, oliebollen, friet en snacks,  enz.

Op de Winterfair is plaats voor veel variatie aan artikelen met kleding, lederwaren, speelgoed, bedtextiel, telefoonacc, schoenen, ijs, sieraden, enz en verder alles wat normaal op een Zomerfair staat.

De bedoeling is om een zeer aantrekkelijke Winterfair en Culifair te plaatsen met food en nonfood met leuke aangeklede stands.

Deze Winterfair en Culifair organiseren wij in opdracht van Stichting promotie Yerseke en ondernemersvereniging Yerseke. Er wordt veel aan reclame gedaan  met borden, posters, raambiljetten, flyers, kranten, enz.

De Mosseldag Yerseke is helaas komen te vervallen maar daarvoor in de plaats komen er 3 leuke fairs die zeker een succes gaan worden.
E-mailen
Bellen
Info