free web stats

.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

27-07-2021

Voorthuizen

Zomerbraderie

9.00-21.00

100

€75

€15

De zomerbraderie op 6 dinsdagen; 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus, 17 augustus en 24 augustus, wordt gehouden van 9.00 uur tot 21.00 uur.
De markt vindt plaats in het centrum van Voorthuizen op de Hoofdstraat en op de stoep en bij de winkels.

Op het Bunckmanplein komen grote terrassen bij de restaurants, een kinderattractie en ongeveer 20 kramen en plaatsen.

Een rij gericht naar de Bruna en de bank en twee rijen  gericht naar de terrassen.
Er is plaats voor 100 kramen en plaatsen op het hele parcours.

De zomermarkt begint om 9.00 uur omdat ook de winkels open gaan om 9.00 uur en we zo weinig overlast  willen bezorgen aan de ondernemers.

Ook de winkeliers mogen meedoen met een kraam en staan natuurlijk voor hun winkel. Zij kunnen ook gewoon inschrijven via Ansja Events.

De zomermarkten vinden dit jaar voor het eerst plaats op deze nieuwe locatie. Met de kerstmarkt in 2019 is deze locatie voor het eerst gebruikt en dit was een groot succes.

In Voorthuizen en omgeving zitten heel veel vakantieparken, campings, recreatieparken, hotels, pensions. enz. Elk jaar komen er in het zomerseizoen ongeveer 35000 toeristen naar Voorthuizen en omgeving.

We maken heel veel reclame via borden, posters, raambiljetten en flyers in de hele regio en op alle vakantieparken, campings, enz.

Standhouders die alle datums inschrijven genieten voorrang omdat we graag vooral in Coronatijd alle datums gevuld willen zien omdat ook de kosten veel hoger zullen uitvallen dan gewoonlijk.

U dient voor minimaal 3 markten in te schrijven, 1 of 2 markten is niet mogelijk. Ook dient u vooraf betaald te hebben. De bevestiging ontvangt u binnen 3 dagen en de factuur ontvangt u nadat bekend is dat braderieën van de zomer weer plaats mogen vinden.

Deze datums zijn dus nog onder voorbehoud wat betreft het doorgaan van braderieën vanwege de Coronaregels maar we gaan er vanuit dat tegen de zomer het toch wel weer mogelijk wordt.

E-mailen
Bellen
Info