free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

28-11-2020

Yerseke

Yese Culifair

10.00-16.30

70

€65

€12,50

Voor foodplaatsen gelden dezelfde prijzen. Stroomaansluiting voor food is €15, max 3000 watt. Stroomaansluiting voor nonfood kost €10.

Yese Culifair 2020 is een winterbraderie in Yerseke en wordt gehouden gedeeltijk op het parkoers van de voormalige Mosseldag, te weten Noordzandstraat, Paardemarkt, Oude Torenstraat, De Dreef en het Kerkplein.

Er is plaats voor 70 kramen en plaatsen. Alles komt Coronaproef dus kramen op 1,5 meter van elkaar, looprichtingen, aanwijzingen via borden over het gehele parkoers, enz.

Wij zoeken Culinaire hoogstandjes in de food zoals een zalmroker, palingroker, gebakken en gekookte mosselen, oesters, kreeft, vischotels, vissalades, vis tapa's, poffertjes, loempia's.

Verder zijn natuurlijk nonfood standhouders ook welkom met wintergerichte artikelen zoals kadoartikelen, dames- heren- en kinderkleding, lifestyle, kerstartikelen, feestartikelen, fudge, chocozoenen, lederwaren, sieraden, telefoonacc, enz.

Wij plaatsen zoveel mogelijk variatie dus niet teveel van hetzelfde.

Alles is natuurlijk onder voorbehoud van vergunning maar dat hangt af van de landelijke Coronaregels. De Gemeente in Yerseke heeft in eerste instantie positief gereageerd.

Mosseldag Yerseke  in augustus wordt niet meer georganiseerd maar inplaats daarvan komen er wel verschillende andere leuke evenementen over het gehele jaar in Yerseke. Wij houden u vooral via facebook daarvan op de hoogte.

E-mailen
Bellen
Info