free web stats

.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per meter)

07-06-2020

Wageningen

Brocantemarkt

12.00-17.00

50

€50

€10

Stroomaansluiting  kost €15 incl 21% btw.

De markt vind plaats in het centrum rondom de kerk, een mooie locatie met veel horeca daaromheen dus op zondag vooral met mooi weer is het daar al zeer druk.

Dit is een brocantemarkt, sixties-, vintage-, kunstmarkt dus wij zoeken brocante artikelen zoals glaswerk, serviesgoed, potten, aardewerk, kleinmeubelen, naamborden schilderen, glas graveren, vintage, curiosa, kunst, enz.

Er is geen plaats voor gewone braderiehandel maar echt alles moet brocant, sixties of kunst zijn. Deze markt wordt al enkele jaren georganiseerd en wordt altijd goed bezocht.

Ook is er plaats voor een leuke draai- of zweefmolen uit de jaren sixties. Verkoopt u food en verkoopt u dat ook uit een auto van de jaren sixties dan is er ook plaats voor u.

Bent u een sneltekenaar of schildert u ter plaatse en verkoopt u deze ook, demonstreert u haken, breien, enz. dan bent u zeer welkom.

Er komt veel reclame via raambiljetten, posters, flyers rond deze brocantemarkt om hier zeker weer een succes van te maken.

Wageningen is een echte studentenstad dus zeer veel jonge mensen die zeer zeker geïnteresseerd zijn in brocante spullen.

E-mailen
Bellen
Info