.

.


DATUM


PLAATS

 

EVENEMENT

 

TIJD

 

MAX.

KRAMEN

 

PRIJS

(kraam)

 

PRIJS

(per meter)

 

10-12-2023

Bemmel

Kerstmarkt

11.00-17.00

100

€45

€8

Foodplaats (max 6 mtr) €100 incl stroomaansluiting.

In 2022 was deze kerst markt weer een groot succes met heel veel bezoekers en zeer tevreden standhouders.

Er is weer plaats voor veel hobbyisten met zelfgemaakte kerststukjes, kerstdecoratie en alles wat met kerst te maken heeft.

De kerstmarkt komt ook in 2023 weer in het centrum te weten het marktplein de marktdoorgang naar Albert Heijn, de deken D Muldersstraat de gehele Dorpstraat en de Loostraat.

In 2022 stonden er heel veel kerstgerichte kraampjes en ook voor 2023 zijn we daar naar op zoek.

Ook is er plaats voor wintergerichte artikelen zoals dikke sokken, wanten, mutsen, sjaals, poncho's, omslagdoeken, warme bontlaarzen, winterkleding, enz.

Heeft u een leuke kraam met heren- of dameskleding, kinder- en babykleding, speelgoed, sieraden, cadeau artikelen, huis en tuindeco, fudge, chocozoenen, stroopwafels, Luikse wafels, snoep, chocolade dan bent u ook van harte welkom.

Er is ook plaats voor food trucks met friet en snacks, broodje beenham, curryworst, hamburgers, warme vis, loempia's, poffertjes, churros, erwtensoep, warme chocolademelk saté, Surinaams eten, palingroker, zalmroker, enz.

Op deze markt komt veel variatie aan artikelen ook dient u uw kraam in te richten met kerstverlichting en leuke kerstversiering zodat we een lint krijgen met gezellige kerst ingerichte kramen.

Heeft u geen kerstverlichting in uw kraam hangen dan wordt u daar op gewezen omdat nog even aan te schaffen iedere kraam moet goed verlicht zijn omdat het om 16.00 uur aardig donker wordt en donkere kramen geen gezicht zijn.

Wij vragen ook dat iedereen blijft staan tot 17.00 uur en niet voor die tijd de kraam gaat inpakken er loopt echt een hoop volk tot 17.00 uur .

Er is voldoende stroomaansluiting over de gehele markt en dit is gratis voor de standhouders kachels mogen er niet op worden aangesloten.

De organisatie van de kerstmarkt zal zorgen voor leuke kerstgerichte attracties. Ook komt er bij Albert Heijn weer een kunst schaatsbaan die behoorlijk veel kinderen trekt, het was er in 2022 ontzettend druk .

Ook staat er een draaimolen waar kinderen gratis in mogen, er lopen kerstmannen en er staat een podium met allerlei kerstkoren en zangers en zangeressen .

De reclame wordt altijd groots opgezet met borden raambiljetten, flyers, persberichten, enz.

 

E-mailen
Bellen
Info