.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PRIJS

(per meter)

11-12-2022

Bemmel

Kerstmarkt

11.00-17.00

75

€45

€8

Foodplaats €100 (max 6 meter incl stroomaansluiting).

Dit was voor Corona elk jaar een druk bezochte kerstmarkt met veel hobbyisten die stonden met zelfgemaakte kerststukjes.

De kerstmarkt komt in Bemmel-centrum, locatie markt en omliggende straatjes.

Ook dit jaar zoeken we zoveel mogelijk standhouders met zelfgemaakte kerststukjes of andere zelfgemaakte op de kerst gerichte artikelen.

Dus alles wat met de kerst te maken heeft is welkom ook wintergerichte artikelen zoals handschoenen,wanten,laarzen,sjaals, omslagdoeken, poncho's, leuke sieraden, cadeau artikelen, brocante, huis- en tuin decoratie, enz.

Heeft u een leuke kraam met dameskleding, kinderkleding, herenkleding, speelgoed, fudge, chocozoenen, stroopwafel, Luikse wafels, snoep, chocolade.. noem maar op; alles wat past bij een kerstmarkt daar is plaats voor.

Ook is er plaats voor foodtrucks zoals, hamburger, braadworst, warm vlees, warme vis, loempia's, poffertjes, churros, erwtensoep, gluhwijn, sate, surinaams eten, palingroker, zalmroker, enz.

Ook op deze kerstmarkt willen we veel variatie aan artikelen ook dient u uw kraam  in te richten met kerstverlichting en eventuele leuke kerstversiering zodat we een lint krijgen met gezellige kerst ingerichte kramen .

De organisatie van de kerstmarkt zal zorgen voor leuke kerstgerichte attracties ook komt er bij de Albert Heijn een kunstijsbaan. Er is ook plaats voor enkele kinderattracties zoals een draaimolen, bungeetrampoline, eendjevissen, enz.

De reclame zal groots worden opgezet met borden,raambiljetten, persberichten, enz.

 

E-mailen
Bellen
Info