.

.


DATUM

PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(meter)

07-08-2022

Wageningen

Zomermarkt

12.00-17.00

100+

€65

€50

Een kraam is 4 meter met bovenzeil.

Een foodstand incl. stroomaansluiting kost €100,00 (max 6 meter). Er is beperkt plaats voor food omdat er heel veel restaurantjes met leuke terrassen zitten in het centrum van Wageningen.

De Zomermarkt bestaat uit verschillende onderdelen te weten een braderie, hobby-, brocante- en winkeliersmarkt.

Ook de winkeliers van de Bergstraat en de Hoogstraat doen mee met een kraam voor hun winkel aangevuld met overige standhouders zoals kleding, schoenen, speelgoed, sieraden, koude en warme food, enz. Standhouders betalen €65 euro incl btw.

Een kraam van 4 mtr. met bovenzeil voor hobbyisten en curiosa / brocante kost €50. Er is beperkt plaats voor deze kramen dus wees er snel bij.

Geeft u aan welke straat uw voorkeur heeft dan houden wij daar rekening mee maar wij kunnen niet altijd aan uw wensen voldoen maar doen wel ons best voor u.

De Zomermarkt werd voor Corona nog niet georganiseerd maar Wageningen heeft een leuk centrum met zeer veel interessante winkels wat publiek trekt uit de wijde omgeving.

Wij hopen dat Corona dan achter ons ligt maar we hebben nog geen garantie dus mocht de markt onverwachts niet door gaan door Corona dan wordt uw betaling direct weer teruggestort zoals u van ons gewend bent .

Er komt veel gezelligheid in het centrum met veel muziek en andere leuke zomerse attracties.

Wij gaan er van uit dat als het door mag gaan het een zeer druk bezochte dag gaat worden. Iedereen zal weer uitkijken naar deze Zomermarkt met de vele activiteiten die er bij zullen worden georganiseerd.

Er is plaats voor verschillende kleine kinderattracties van niet meer dan max 6x6 meter.

E-mailen
Bellen
Info