.

.


DATUM


PLAATS

EVENEMENT

TIJD

MAX.

KRAMEN

PRIJS

(kraam)

PLAATS

(per 4 meter)

08-07-2022

Lelystad

Hobby- en

brocantemarkt

tijdens de

Pioniersdagen

op W.C. Stadshart

12.00-20.00

100

€40

€30

Op 8 juli komt tijdens de pioniersdagen een leuke  markt met  brocante, hobby, curiosa, antiek, tweedehands, vintage, oude ambachten, schilderkunst, glas in lood, pottenbakken, glas graveren, keramiek, leerbewerker, diamondpainting,  aparte kunstzinnige sieraden, mandenmaker, bloemstukjes, enz.
Verkoopt u deze artikelen of andere bijzondere artikelen dan bent u welkom op deze markt en hopen we dat u inschrijft.

Er is plaats voor 100 kramen en plaatsen. Dit moet een markt worden  met veel hobby gerelateerde producten, wat je niet alle dagen op een braderie ziet.

Plus aansluitend een markt met tweedehandse spulletjes wat aansluit bij elkaar maar niet door elkaar.

Ook is er plaats voor verschillende foodkarren met heerlijk apart eten.  De kosten zijn €100 per kar, incl. stroomaansluiting.

Staat u altijd op braderieën en heeft u een leuke aparte bijzondere kraam wat ook past bij deze markt dan is er ook plaats voor u.

Standwerkers zijn ook welkom die kunnen zich aan melden bij Rob Zwennis(r.zwennis@chello.nl). Er is plaats voor 10 standwerkers.

Ook  willen wij graag een kinderpleintje met een bungeejump, zweef- of draaimolen, grijpkraantjes, eendjevissen, touwtjetrekken, suikerspin, popcorn,  enz. Ook hier kunt u voor inschrijven.

Ook een podium met muziek en verschillende andere activiteiten zal niet ontbreken. Het is op de vrijdag dus ook de winkels blijven open tot 20.00 uur.

Wij hopen op een zonnige dag met veel deelnemers en bezoekers. Er komt veel reclame en wij gaan er alles aan doen om hier een grandioze leuke dag van te maken.

E-mailen
Bellen
Info