.

.

W e l k o m   o p   o n z e   w e b s i t e  !

ANSJA EVENTS IS EEN ORGANISATIEBUREAU DAT JAARMARKTEN, BRADERIEËN, ZOMERMARKTEN EN KERSTMARKTEN ORGANISEERT MET  RUIM 50 JAAR MARKTERVARING.

Onze braderieën zijn zeer gevarieerd met een groot assortiment aan branches en naar gelang de ruimte op het parcours zo ruim mogelijk opgezet.

Bij ons staat op elke braderie van alles zoals kleding, telefoonacc, speelgoed, schoenen, enz. maar ook Ibiza artikelen, lifestyle, woonaccessoires, kunst, tuindecoratie, ambachten, hobbykramen, foodkramen, standwerkers, boekenkramen, streekproducten, platen, cd's en ga maar door.

Dus wij organiseren geen speciale themamarkten maar wel naar gelang de ruimte een royaal opgezette markt met een grote variatie aan artikelen.

Wij besteden veel aandacht aan onze braderieën en zijn er dag en nacht mee bezig. Ook staan ze regelmatig op Facebook.

Wij vinden persoonlijk contact met de standhouders heel belangrijk. Om die reden zijn wij de gehele dag aanwezig op de braderie en kunt u ons altijd benaderen voor een gesprek of een vraag.

Ook kijken wij naar de branche bescherming wat uiteraard niet betekent overal een standhouder van maar wel zoveel mogelijk variatie al naar gelang de grootte van de braderie.

Ons programma zal dit jaar kleiner van opzet zijn omdat door Corona het nog niet zeker is wat wel of niet door mag gaan maar wij doen zeer ons best om toch een mooie lijst samen te stellen.

De markten die al op de lijst staan tot april zijn nog onzeker maar u kunt deze gewoon inschrijven als u interesse heeft.  Mochten er braderieën afvallen dan vervalt uw bevestiging en factuur van deze markt.

Wij hopen dat vanaf april de braderieën weer mogelijk zijn. Tot april neemt Ansja Events ook geen braderieën meer aan voor de organisatie.

Vanaf april gaan wij proberen om tot eind oktober nog zoveel mogelijk markten te organiseren. Daarnaast willen wij december vullen met veel kerstmarkten.

Regelmatig kunnen er dus nieuwe markten bijkomen die na de maand maart vallen. Houdt u onze website dus in de gaten! Wij hopen met u dat het toch nog een leuk en druk braderie jaar zal worden.

Wilt u inschrijven op een van onze braderieën of zien wat wij organiseren ga dan naar;
Agenda & Markt Details 

Wilt u inschrijven ga naar het inschrijfformulier.

Bij agenda&marktdetails staat een uitvoerige beschrijving van hoe de markt er ongeveer uit zal zien, wat er aan attracties komen, de tijd, de prijzen en of en wat er aan food op deze braderie mogelijk is .


Graag tot ziens op een van onze markten.

Met vriendelijke groet,

 
Sjaak Verheij,


Annie en Sjaak

 

E-mailen
Bellen
Info